Contessa 26 Northsea Rally

In 2023 is het plan om de Contessa 26 Northsea rally weer in Nederland te houden. Ron Koster heeft aan het bestuur van de Contessa 26 association voorgesteld om e.e.a. zo te organiseren dat er voor de UK deelnemers een optie bestaat om mee te doen aan de 24 uurstocht. Het idee is als volgt:

  • In het weekend vóór de 24 uurstocht (18-20 aug) houden we een Contessa Benelux zomerbijeenkomst, ergens in Zeeland. 
  • Deze bijeenkomst laten we samen vallen met de Northsea rally. Qua locatie kan dit aantrekkelijk zijn voor zowel de Eastcoast en South Coast Contessa’s. Wat ons betreft beperken we dit niet tot de Engelse 26 club, maar breiden we het uit naar alle UK Contessa’s.  Welke locatie leuk is hiervoor kunnen we nog kiezen. 
  • In de week na de bijeenkomst organiseren we een trip, via een aantal leuke plaatsen in Zeeland en langs de kust naar het IJsselmeer. We zorgen ervoor dat de deelnemers aan deze trip op de vrijdag (25 aug) van de 24 uurstocht ergens aanwezig zijn. Ik kan mij voorstellen dat niet iedereen in een flottille wil varen, dus deelnemers kunnen ook hun eigen pad kiezen. 
  • We varen de 24 uurstocht en wijzen de Contessa winnaars aan.
  • Op de zaterdag na de 24 uurs zorgen we ervoor dat een plaats is waar we met z’n allen bij elkaar kunnen liggen.
  • Op zondag gaat ieder zijns weegs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.