AGENDA

Zomerbijeenkomst Contessa 26

Datum: 18-8-2018
Locatie: Hoorn (NH)

Verzamelen in de binnenhaven tussen 16:00 en 17:00.
Een aangeklede steigerborrel zorgen voor alle deelnemers. Na de borrel gaan we ergens een hapje eten en na het diner nemen we nog een afzakkertje op de Kleine Johanna.
Op zondag 19/8 gaat ieder zijns weegs.
In overleg kunnen we dit programma verder uitbouwen (bv eerder aanwezig zijn in Hoorn en een “in habour” race organiseren). Maar dat kunnen we nog verder overleggen. Dus: vastleggen in de agenda 

De bijeenkomst is in principe voor Contessa’s 26, maar ook andere Contessa’s zijn welkom.

Co-ordinatie: Rob Kolster – e-mail : Rob.kolster@gmail.com

Zomerbijeenkomst 2018

Deze is gepland voor 2 september 2018
Lokatie: Zuid Nederland, Sint Annaland

Open voor alle typen Contessa’s. Ook oud eigenaren van een Contessa  zijn weer natuurlijk van harte welkom, mét of zonder schip.
Verzamelen vrijdagavond, zaterdag een vriendschappelijke wedstrijd, gevolgd een steigerborrel en een gezamenlijke maaltijd. Zondagochtend na de koffie is iedereen vrij te gaan waar hij of zij dat wil.
Deelnemers graag z.s.m. opgeven bij Izaäk Versluis (e-mail: izaakp@kpnmail.nl)

2e CO26 North Sea  Rally 2019

Hoewel het seizoen 2018 nauwelijks zijn begonnen, zijn de voorzichtige voorbereidingen voor de 2e North Sea rally opgestart. Het idee van de rally is om Britse en Benelux CO26 zeilers samen te brengen voor gezelligheid en wat cruising.
De eerste editie van de Northsea rally heeft vorig jaar plaats gevonden op de Waddenzee en het IJsselmeer. De editie van 2019 zal aan de Engelse kant van de Noordzee plaatsvinden. De aankondiging van de rally gaat naar alle Co 26 zeilers in de Benelux en de UK en de verwachting is dat een behoorlijk aantal schepen van de East Coast en South Coast fleet mee zal gaan doen.
De bijeenkomst zal starten op vrijdag 5 juli 2019 in Harwich. Tafels in de Yachtckub zijn al geboekt, en reservingen voor ligplaatsen zijn ook al gemaakt. De hoop is op een ruime deelname van Benelux zeilers, en deze vroege aankondiging maakt het mogelijk een gedegen planning te maken.
Indien je geïnteresseerd bent, graag even laten weten aan Rob.Kolster@gmail.com

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++