AGENDA

Zomerbijeenkomsten

Polyclassic cup 20 Juli 2019

Hierbij nodigen wij u uit voor de deelname aan de wedstrijden om de

Wij rekenen op een gezellig en spannend evenement met op zaterdagavond een prima catering in de vorm van fantastisch warm en koud buffet

We strijden om de door Jantien Kroese nieuw ontworpen Polyclassic cup. Een sierraad om te winnen en een jaar in bezit te hebben. Maar er is voor elk schip een prijs te winnen!

Uitvalsbasis:Jachthaven van Wsv De Put aan het Haringvliet

Kosten deelname:€ 12,50 perschip

Catering:€ 17.50 pp

Ligplaatsen*:€ 1,40 pm

* U kunt uw boot vooraf naar de Put brengen of na afloop laten liggen als u van plan bent om aansluitend aan de DCYR mee te doen. In beide gevallen zal in overleg met de havenmeester een ligplaats korting geboden worden.Voor informatie daarover graag contact opnemen met Greetje Wuijster (0613061210, g.wuijster@gmail.com), of Geert Hollander (0640482275, bestuur@wsvdeput.nl)

Aanmelden:Via eluken@ziggo.nlof bverhaaf@xs4all.nl

Betaling:Op rekening NL65INGB0006483397

tnv Stg. Polyclassic Zeiljachten

Meldgegevens:

Naam Schipper

Naam en type schip

Aantal opvarenden

SW waarde waaronder gevaren wordt

+++++++++++++++++++++++++++++++++

Dutch Classic Yacht Regatta 2019

Er hebben zich momenteel 35 schepen ingeschreven voor de Dutch Classic Yacht Regatta. Graag zien wij jou ook in Hellevoetsluis dus kijk of de deelname past in jouw plannen.

We gaan bij voldoende deelname ook toertochten organiseren voor de mensen die geen wedstrijd meer willen zeilen.

Het voorlopige wedstrijdprogramma bestaat uit de volgende activiteiten

  • Op 23 juli as wordt iedereen in Willemstad verwacht. We hebben weer ligplaatsen geregeld en men moet zich inschrijven in het Pumpke.
  • Op 24 juli is de fun wedstrijd naar Hellevoetsluis
  • Op 25-26-27 juli zijn de wedstrijden op het Haringvliet.

We hebben weer goed weer besteld en er wordt weer fantastich voor ons gekookt. Voor de kosten hoef je het niet te laten! Die zijn slechts (vanaf) € 110 voor 5  dagen.

Graag zie ik de inschrijvingen tegemoet op de website (http://www.dcyr.nl/) of via de mail (mvanloosbroek@dcyr.nl)

+++++++++++++++++++++++++++++++++

2e CO26 North Sea  Rally 2019

Hoewel het seizoen 2018 nauwelijks zijn begonnen, zijn de voorzichtige voorbereidingen voor de 2e North Sea rally opgestart. Het idee van de rally is om Britse en Benelux CO26 zeilers samen te brengen voor gezelligheid en wat cruising.
De eerste editie van de Northsea rally heeft vorig jaar plaats gevonden op de Waddenzee en het IJsselmeer. De editie van 2019 zal aan de Engelse kant van de Noordzee plaatsvinden. De aankondiging van de rally gaat naar alle Co 26 zeilers in de Benelux en de UK en de verwachting is dat een behoorlijk aantal schepen van de East Coast en South Coast fleet mee zal gaan doen.
De bijeenkomst zal starten op vrijdag 5 juli 2019 in Harwich. Tafels in de Yachtckub zijn al geboekt, en reservingen voor ligplaatsen zijn ook al gemaakt. De hoop is op een ruime deelname van Benelux zeilers, en deze vroege aankondiging maakt het mogelijk een gedegen planning te maken.
Indien je geïnteresseerd bent, graag even laten weten aan Rob.Kolster@gmail.com

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++